Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage

Asteria Gulvlampe fra Umage har et unikt design, designet af Søren Ravn Christensen. Lampen er en minimalistisk og slank gulvlampe, indbygget med et LED panel, der giver et klart og energieffektivt lys. Denne gulvlampe er beregnet til at vare længe, og er udformet til at være en smuk og stilfuld indretningselement. Asteria Gulvlampe fra Umage er antracit grå og tilføjer et moderne og stilfuldt touch til ethvert rum.

Asteria Gulvlampe Antracit Grå - Umage
5
Umage Asteria gulvlampe - Anthracite grey
5
UMAGE - Asteria Gulvlampe Anthracite
4.5
Umage Asteria gulvlampe antracitgrå
Asteria gulvlampe antracitgrå
Umage Asteria gulvlampe - grå
4.5
Asteria Floor (Antracitgrå)
Umage Asteria Gulvlampe - Gulvlamper Stål Antracit - 2338
Umage Asteria Gulvlampe - Gulvlamper Stål Antracit - 2338
Umage Asteria Gulvlampe Grå
4
Asteria Floor Anthracite
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Umage
EAN: 5710302023380
Varenummer (SKU): 1027302088327733 Kategori:

Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage, LED lysbånd & -paneler

Med en ikonisk designerskabt LED lysbånd & -paneler får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig LED lysbånd & -paneler, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste LED lysbånd & -paneler

Når du skal vælge en LED lysbånd & -paneler, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en LED lysbånd & -paneler, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage – et stilmæssigt statement

Med en Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en LED lysbånd & -paneler.

Så vælg med hjertet, og bestil din Asteria Gulvlampe Antracit Grå – Umage i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710302023380