Tilbud

Asteria Micro Pendel Grøn – Umage

Asteria Micro Pendel Grøn fra Umage er et af Søren Ravn Christensen’s minimalistiske og elegante designs, som passer perfekt ind i ethvert hjem. Pendelen har et LED-panel, som giver et professionelt grønt lys, og det er også energibesparende. Lysbåndet er designet med et moderne look og kan nemt monteres på en væg eller loft. Den kompakte størrelse gør det let at tilføje et kreativt touch til rummet. Pendelen har også et robust og holdbart design, som vil vare længe. Sammenlignet med andre lyskilder er LED-paneler hurtigere, mere energieffektive og mindre påvirket af udsvingninger i strømforsyningen.

Umage Asteria Micro loftslampe Forest Green
Asteria Micro Pendel Grøn - Umage
5
Umage Asteria Micro Pendel - Vindueslys Stål Skovgrøn - 2405
Umage Asteria Micro Pendel - Vindueslys Stål Skovgrøn - 2405
Umage Asteria micro pendel - Forest green
5
Asteria pendel ø15 forest green micro
Asteria Micro Pendel - Forest Green - Ø: 15 Cm - Umage
3
UMAGE - Asteria Micro Pendel Forest Green
4.5
Umage - Asteria Micro loftlampe diameter 15x5,7 cm Pearl White - Grøn
Asteria Micro (Grøn)
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Umage
EAN: 5710302024059
Varenummer (SKU): 1027302088328720 Kategori:

Asteria Micro Pendel Grøn – Umage, LED lysbånd & -paneler

Med en ikonisk designerskabt LED lysbånd & -paneler får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Asteria Micro Pendel Grøn – Umage er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig LED lysbånd & -paneler, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Asteria Micro Pendel Grøn – Umage er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste LED lysbånd & -paneler

Når du skal vælge en LED lysbånd & -paneler, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en LED lysbånd & -paneler, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Asteria Micro Pendel Grøn – Umage – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Asteria Micro Pendel Grøn – Umage – et stilmæssigt statement

Med en Asteria Micro Pendel Grøn – Umage fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en LED lysbånd & -paneler.

Så vælg med hjertet, og bestil din Asteria Micro Pendel Grøn – Umage i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710302024059