Tilbud

Asteria Move Sort – Umage

Asteria Move Sort fra Umage er designet af Søren Ravn Christensen og er perfekt som en transportabel natlampe. Den er lavet af slidstærke materialer, så den kan tåle at blive flyttet til forskellige steder i dit hjem uden at miste sin kvalitet. Denne natlampe har et tidløst og professionelt design, som giver et stilfuldt touch til alle værelser. Den har en bred vifte af justerbare belysningseffekter, så du kan tilpasse den efter dine behov og skabe en hyggelig belysning. Asteria Move Sort er derfor den perfekte løsning til dine natlampebehov.

DKK kr. 1.124,00
kr. 1.499,00
Asteria Move Trådløs Bordlampe - Sort - H: 30,6 cm - Umage
3.5
DKK kr. 1.124,25
kr. 1.499,00
Umage Asteria move bordlampe - Black
4.5
DKK kr. 1.179,00
ASTERIA MOVE LAMPE
5
DKK kr. 1.199,00
kr. 1.499,00
Asteria Move Sort - Umage
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: UmageEAN: 5710302023915 Varenummer (SKU): 1027302088329808 Kategori:

Asteria Move Sort – Umage, Natlamper

Med en ikonisk designerskabt Natlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Asteria Move Sort – Umage er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Natlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Asteria Move Sort – Umage er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Natlamper

Når du skal vælge en Natlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Natlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Asteria Move Sort – Umage – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Asteria Move Sort – Umage – et stilmæssigt statement

Med en Asteria Move Sort – Umage fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Natlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Asteria Move Sort – Umage i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710302023915