Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE

kr. 1.504,00
Asteria Pendel Gul - Umage
kr. 2.149,00
Asteria Pendel Saffron Yellow - UMAGE
kr. 2.149,00
Umage Asteria Pendel-Gul
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: UMAGEEAN: 5710302021751 Varenummer (SKU): 5260000400432481 Kategori:

Beskrivelse

Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE, LED lysbånd & -paneler

Med en ikonisk designerskabt LED lysbånd & -paneler får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig LED lysbånd & -paneler, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste LED lysbånd & -paneler

Når du skal vælge en LED lysbånd & -paneler, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en LED lysbånd & -paneler, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE – et stilmæssigt statement

Med en Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en LED lysbånd & -paneler.

Så vælg med hjertet, og bestil din Asteria Pendel Saffron Yellow – UMAGE i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 1.504,00
Asteria Pendel Gul - Umage
kr. 2.149,00
Asteria Pendel Saffron Yellow - UMAGE
kr. 2.149,00
Umage Asteria Pendel-Gul
* Priser ex levering.