Tilbud

Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet

En Astro Arran Coastal udendørs væglampe – firkantet er det perfekte valg til at oplyse din bolig og skabe et charmerende og anderledes look. Denne firkantede messinglampe er designet til at montere udenfor for at give huset en smuk belysning samt for at oplyse gangstien omkring huset. Den Coastal lampe er professionelt designet med sin lave profil, der sikrer et diskret omløb af lys.

DKK kr. 1.539,00
Astro Arran Coastal udendørs væglampe i messing
DKK kr. 1.625,00
Astro Arran Coastal væglampe, firkantet, messing
DKK kr. 1.692,00
Astro Arran Coastal udendørs væglampe - firkantet
4.5
DKK kr. 1.705,00
Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet
DKK kr. 2.181,75
Astro Lighting Væg Coastal Astro 7877 Arran Square LED 2W 700mA, messing, IP65
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Astro Lighting
EAN: 5038856078770
Varenummer (SKU): 5546700257248433 Kategori:

Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet, Udendørs væglamper

Med en ikonisk designerskabt Udendørs væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs væglamper

Når du skal vælge en Udendørs væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet – et stilmæssigt statement

Med en Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Astro Arran Coastal udendørs væglampe, firkantet i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5038856078770