Astro Bari spejllampe – krom

Fuld belysning til enhver bolig. Den er udført i krom for at give et luksuriøst og stilfuldt udtryk, og den bringer en ultra-moderne vibe til det hjem, den bliver installeret i. Med sit enkle, klassiske design, er denne Astro Bari spejllampe den perfekte kombination af form og funktion og vil gøre ethvert hjem til et sted at slappe af og nyde.

DKK kr. 829,00
Astro Bari spejllampe - krom
4.5
DKK kr. 1.026,75
Astro Lighting Astro 0340 bari væg krom ip44
4.5
DKK kr. 1.140,00
Astro Bari væglampe i krom
DKK kr. 1.175,00
Astro Bari spejllampe, krom/hvid
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Astro LightingEAN: 5038856003406 Varenummer (SKU): 5546700248763805 Kategori:

Astro Bari spejllampe – krom, Spejllamper

Med en ikonisk designerskabt Spejllamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Astro Bari spejllampe – krom er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejllamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Astro Bari spejllampe – krom er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejllamper

Når du skal vælge en Spejllamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejllamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Astro Bari spejllampe – krom – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Astro Bari spejllampe – krom – et stilmæssigt statement

Med en Astro Bari spejllampe – krom fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejllamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Astro Bari spejllampe – krom i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5038856003406