Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm

Introducer den stilfulde Astro Dunbar udendørs væglampe, der lyser både op og ned. Denne flotte væglampe i sort er udstyret med 2×3,2W LED lyskilder, som giver et behageligt lys med 3000 Kelvin. Den robuste konstruktion gør, at den kan bruges i hårde miljøer, såsom kyster. Lampen er udstyret med en indbygget driver, så den er klar til brug på 230V. Denne væglampe har ikke dæmperfunktion og har en højde på 25,5 cm. Med Astro Dunbar udendørs væglampe får du et pålideligt lys, der vil pynte og belyse dit udendørs miljø.

Astro Dunbar udendørs up- & downlight væglampe - sort/H25,5 cm
4.5
Astro Dunbar udendørs up- & downlight væglampe i sort i på 25 cm
Astro Dunbar udendørs up- & downlight væglampe, sort, H25,5 cm
Astro Dunbar udendørs up- & downlight væglampe, sort, H25,5 cm
Astro Lighting Væg Astro 7992 Dunbar 255 LED 7,5W 3000K, 230V, sort, IP65
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Astro Lighting
EAN: 5038856079920
Varenummer (SKU): 5546700257286381 Kategori:

Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm, Udendørs væglamper

Med en ikonisk designerskabt Udendørs væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs væglamper

Når du skal vælge en Udendørs væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm – et stilmæssigt statement

Med en Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Astro Dunbar udendørs væglampe, sort, H25,5 cm i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5038856079920