Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid

Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid er den perfekte løsning til at tilføje praktisk og behageligt belysning til ethvert moderne badeværelse. Med sin stabile og robuste keramiske base og flotte runde opal glaskærm, er Lyra både stilfuld og holdbar. Vælg mellem flere forskellige farver for at matche din indretning.

DKK kr. 1.740,00
Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AstroEAN: 5038856119312 Varenummer (SKU): 1031901480500155 Kategori:

Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid, Loftlamper

Med en ikonisk designerskabt Loftlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Loftlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Loftlamper

Når du skal vælge en Loftlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Loftlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Loftlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Astro Lyra 180 Loftlampe Gloss Glaze Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5038856119312