Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe

Eggy Pop Gulvlampe fra Cph Lighting er et flot design udviklet af Guglielmo Berchicci. Denne lampe giver et blødt og behageligt lys, mens skærmen omkring pæren er mat og i et stykke. Dette gør at pæren ikke er synlig og derved at lampen ikke blænder når man ser på den. Denne Gulvlampe giver et varmt og indbydende lys, der gør ethvert rum mere hyggeligt. Eggy Pop er en perfekt løsning til hjemmet eller til kontoret.

Eggy Pop In Gulvlampe Ø70 - CPH Lighting
5
Cph Lighting - Eggy Pop In Bordlampe/Gulvlampe Stor Ø70
4.5
Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cph Lighting
EAN: 5708432442836
Varenummer (SKU): 1031900197745194 Kategori:

Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe – et stilmæssigt statement

Med en Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Cph Lighting Eggy Pop In Ø70 Gulvlampe i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5708432442836