Tilbud

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing

Oblique Gulvlampe fra CPH Lighting giver et blændfrit og læsevenligt lys. Det justerbare lampehoved med afbryder giver dig mulighed for at tilpasse lyset i rummet efter dit ønske og behov. Designet af Tom Stepp i 1979, er denne klassiske gulvlampe udført i en olivengrøn og messing farve, der vil give et stilfuldt og autentisk touch til ethvert rum. Med sin fleksible og funktionelle funktion, vil Oblique Gulvlampe fra CPH Lighting være et stilfuldt valg til ethvert hjem.

Oblique Gulvlampe Messing, olivengrøn
4.5
Cph Lighting - Oblique Gulvlampe Oliven Grøn/Messing
4.5
Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing
4
Oblique Messing Gulvlampe Olivengrøn - CPH Lighting
5
Oblique gulvlampe messing olivengrøn
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cph Lighting
EAN: 5708432442584
Varenummer (SKU): 1031900197745100 Kategori:

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing – et stilmæssigt statement

Med en Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Cph Lighting Oblique Gulvlampe Olivengrøn/Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5708432442584