Tilbud

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing

CPH Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing er et ikonisk design af arkitekten Tom Stepp fra 1979. Lampehovedet er justerbart, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken og lysets præcise retning. Sort/messing finish giver det klassiske look, som komplementerer ethvert rum. Uanset hvor du placerer den, vil denne Gulvlampe give et blændfri og læsevenligt lys. Med sit klassiske design og justerbare lampehoved vil CPH Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing være en væsentlig tilføjelse til ethvert hjem.

Oblique Gulvlampe Messing, sort mat
4.5
Cph Lighting - Oblique Gulvlampe Sort/Messing
4.5
CPH Lighting Oblique Gulvlampe H: 132 cm - Messing/Sort
Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing
4.5
Oblique gulvlampe messing sort
Oblique Messing Gulvlampe Sort - CPH Lighting
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cph Lighting
EAN: 5708432442164
Varenummer (SKU): 1031900197744966 Kategori:

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing – et stilmæssigt statement

Med en Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Cph Lighting Oblique Gulvlampe Sort/Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5708432442164