Tilbud

Cph Lighting Oblique Væglampe Sort

Cph Lighting Oblique Væglampe Sort er designet af Tom Stepp for CPH Lighting. Denne klassiske væglampe fra 1979 har et blændfrit og læsevenligt lys. Det justerbare lampehoved med afbryder giver også en praktisk fleksibilitet. Perfekt til at skabe en stilfuld og funktionel belysning i ethvert rum.

Oblique Væglampe, sort mat
4.5
Cph Lighting - Oblique Væglampe Mat Sort
4.5
Cph Lighting Oblique Væglampe Sort
4.5
Oblique væglampe sort
Oblique Mat Sort Væglampe - CPH Lighting
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cph Lighting
EAN: 5708432431014
Varenummer (SKU): 1031900197707902 Kategori:

Cph Lighting Oblique Væglampe Sort, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Cph Lighting Oblique Væglampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Cph Lighting Oblique Væglampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Cph Lighting Oblique Væglampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Cph Lighting Oblique Væglampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Cph Lighting Oblique Væglampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Cph Lighting Oblique Væglampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5708432431014