DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld

Lad DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld bringe et ekstraordinært twist til dit hjem. Designet af Clément Cauvet er udført med den højeste kvalitet i materialer, og kombinerer tidløs skønhed med moderne sensibilitet. Lamperne er inspireret af den græske Iota, der symboliserer sprog og kommunikation, hvilket er bemærkelsesværdigt tilføjet til din boligindretning. Det er et glimrende valg til dit hjem, der kombinerer stil og funktion.

DKK kr. 7.450,00
IOTA bordlampe, messing
5
DKK kr. 7.535,00
kr. 9.313,00
DCW - Iota Bordlampe Concrete/Brass
4.5
DKK kr. 9.295,00
kr. 9.312,00
DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld
4.5
DKK kr. 9.312,00
Iota Bordlampe Messing - DCW Editions
5
DKK kr. 9.313,00
Iota
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DCW éditionsEAN: 3700677658395 Varenummer (SKU): 1031900416356720 Kategori:

DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld – et stilmæssigt statement

Med en DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din DCWéditions Collection Cauvet Iota Bordlampe Guld i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

3700677658395