Dftp Nobu bordlampe – grå

DKK kr. 1.277,00
kr. 1.277,00
Nobu Table (Grå)
DKK kr. 1.400,00
kr. 1.999,95
Nobu Bordlampe Grå - Design For The People
5
DKK kr. 1.400,00
kr. 1.999,95
DFTP - Nobu Bordlampe Grey
5
DKK kr. 1.999,00
Design For The People - Nobu bord/væglampe - grå
4.5
DKK kr. 1.999,00
Dftp Nobu bordlampe - grå
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Design for the peopleEAN: 5704924000959 Varenummer (SKU): 5546701540129575 Kategori:

Dftp Nobu bordlampe – grå, Klemmelamper

Med en ikonisk designerskabt Klemmelamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Dftp Nobu bordlampe – grå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Klemmelamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Dftp Nobu bordlampe – grå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Klemmelamper

Når du skal vælge en Klemmelamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Klemmelamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Dftp Nobu bordlampe – grå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Dftp Nobu bordlampe – grå – et stilmæssigt statement

Med en Dftp Nobu bordlampe – grå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Klemmelamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Dftp Nobu bordlampe – grå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Design for the people

EAN

5704924000959