Tilbud

Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine

Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine er en elegant og tidløs gulvlampe designet af Eva Solo. Lampekollektionen Quay er inspireret af den ikoniske kupledesign og har et stilrent udtryk. Den runde og bløde form skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum. Perfekt til professionelle, der ønsker en stilfuld belysning.

EVA SOLO - Quay Gulvlampe
Eva Solo - Quay Floorlamp - Gulvlampe - Floor lamp pine - Ø21
Quay gulvlampe, pine
4.5
Quay Floor Lamp
4
Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine
4
Eva Solo Quay gulvlampe 121 cm Pine
eva soloEva Solo - Quay Gulvlampe Pine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Eva Solo
EAN: 5706631193115
Varenummer (SKU): 1031901190038141 Kategori:

Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine – et stilmæssigt statement

Med en Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Eva Solo Quay Gulvlampe Stor Ø21 Pine i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5706631193115