Tilbud

Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød

Skab et luksuriøst udtryk med Fabbian Beluga væg/loftlampe dobbelt rød. Designet af Marc Sadler giver en krystaldesign, som er både smuk og elegant. Lampen giver et ekstremt flot lys, takket være den polerede kromstruktur. Beluga giver et professionelt look til ethvert rum og er den perfekte lampe til at skabe et luksuriøst udtryk.

DKK kr. 2.895,00
kr. 3.844,00
Beluga 2 væglampe/loftlampe, rød
5
DKK kr. 3.114,00
kr. 4.266,00
Beluga Væg loft 2 spot (Farvet) - Fabbian-Rød
3.5
DKK kr. 3.413,00
kr. 4.266,00
Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FabbianEAN: 5712802103586 Varenummer (SKU): 1031900845888100 Kategori:

Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød, Loftlamper

Med en ikonisk designerskabt Loftlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Loftlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Loftlamper

Når du skal vælge en Loftlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Loftlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød – et stilmæssigt statement

Med en Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Loftlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fabbian Beluga Væg/Loftlampe Dobbelt Rød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5712802103586