Tilbud

Flos 265 Væglampe Lille Sort

Flos 265 væglampen er en moderne klassiker designet af Paolo Rizzatto i 1973. Nu har Flos taget denne lampe op igen, og den har fået et nyt liv med dens minimalistiske design. Lampen er lille og sort, og er lavet af høj kvalitet materialer. Den er konstrueret med vægtstangspinden, som giver et slank og elegant udseende. Denne Flos 265 væglampe vil skabe et elegant og smukt udseende på ethvert rum. Den yder høj kvalitets belysning og har en økonomisk energieffektiv lyskilde. Det er den perfekte tilføjelse til et moderne hjem.

265 SMALL EU SORT
Flos 265 Væglampe Lille Sort
4.5
Flos - 265 Væglampe Small Black
4.5
Flos 265 Small Væglampe - Væglamper Stål Sort - A0320030
Flos 265 Small Væglampe - Væglamper Stål Sort - A0320030
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607606261
Varenummer (SKU): 1031901270911568 Kategori:

Flos 265 Væglampe Lille Sort, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos 265 Væglampe Lille Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos 265 Væglampe Lille Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos 265 Væglampe Lille Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos 265 Væglampe Lille Sort – et stilmæssigt statement

Med en Flos 265 Væglampe Lille Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos 265 Væglampe Lille Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8059607606261