Tilbud

Flos Arco Gulvlampe

Arco Gulvlampe fra Flos er et elegant design, skabt af Achille & Pier Giacomo Castiglioni. Lampekroppen er udført i rustfrit stål med en satin finish og en bund bestående af hvid marmor. Denne flotte lampe kan justeres i højden efter dit ønske og indgå som en smuk og professionel detalje i enhver indretning.

Arco Gulvlampe
4.5
Arco Gulvlampe - Flos
5
Flos - Arco Gulvlampe
4.5
Flos Arco Gulvlampe Marmor - Gulvlamper Stål - F0300000
Flos Arco Gulvlampe Marmor - Gulvlamper Stål - F0300000
Arco gulvlampe fra Flos (Halogen version)
4.5
Flos Arco Gulvlampe
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607000946
Varenummer (SKU): 1031902132129982 Kategori:

Flos Arco Gulvlampe, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos Arco Gulvlampe er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos Arco Gulvlampe er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos Arco Gulvlampe – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos Arco Gulvlampe – et stilmæssigt statement

Med en Flos Arco Gulvlampe fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos Arco Gulvlampe i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Flos

EAN

8059607000946