Tilbud

Flos Ariette Loftlampe Mellem

Flos Ariette Loftlampe Mellem er designet af Tobia Scarpa for Flos i 1973. Lampen er et værk af kunst og har et originalt design. Denne lampe kan bruges som både en loftlampe og en væglampe, og kan købes i tre forskellige størrelser.

Ariette 2 Væglampe
4.5
Ariette 2 C/W Hvid - Flos
5
Flos - Ariette 2 Væglampe
4.5
Flos Ariette 2 Loft/væglampe Stof - Væglamper Tekstil Hvid - F0500009
Flos Ariette Loftlampe Mellem
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607014226
Varenummer (SKU): 1031900062917129 Kategori:

Flos Ariette Loftlampe Mellem, Loftlamper

Med en ikonisk designerskabt Loftlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos Ariette Loftlampe Mellem er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Loftlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos Ariette Loftlampe Mellem er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Loftlamper

Når du skal vælge en Loftlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Loftlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos Ariette Loftlampe Mellem – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos Ariette Loftlampe Mellem – et stilmæssigt statement

Med en Flos Ariette Loftlampe Mellem fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Loftlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos Ariette Loftlampe Mellem i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8059607014226