Tilbud

Flos Captain Flint Gulvlampe Messing

Flos Captain Flint Gulvlampe Messing er en elegant gulvlampe designet af Michael Anastassiades i 2015. Denne lampe kombinerer børstet messing med en hvid marmor fod, hvilket skaber et stilfuldt og professionelt udseende. Med sit moderne design vil denne gulvlampe tilføje et sofistikeret touch til enhver indretning.

Captain Flint gulvlampe, messing/hvid marmor
4.5
Flos - Captain Flint Gulvlampe Messing
4.5
Flos Captain Flint Gulvlampe / Marmor - Gulvlamper Messing Hvid - F1530059
Flos Captain Flint Gulvlampe Messing
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607001448
Varenummer (SKU): 1031901357943026 Kategori:

Flos Captain Flint Gulvlampe Messing, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos Captain Flint Gulvlampe Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos Captain Flint Gulvlampe Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos Captain Flint Gulvlampe Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos Captain Flint Gulvlampe Messing – et stilmæssigt statement

Med en Flos Captain Flint Gulvlampe Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos Captain Flint Gulvlampe Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Flos

EAN

8059607001448