Tilbud

Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe

Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe er designet af Jasper Morrison for Flos. Det unikke koncept med Glo-Ball Basic 0 giver maksimal diffusion af lys ud i rummet. Bordlampen er elegant og enkel i sin stil og giver et professionelt udtryk til det moderne hjem. Glo-Ball Basic 0 er let at installere og har en opal glas diffusor som giver et super blødt og behageligt lys. Flos Glo-Ball Basic 0 er en eksklusiv bordlampe og et must-have i ethvert moderne hjem.

Flos Glo-ball Basic Zero Bordlampe Dimmer - Bordlamper Aluminium Hvid - F3330009
Flos Glo-ball Basic Zero Bordlampe Dimmer - Bordlamper Aluminium Hvid - F3330009
Glo-Ball basic zero bordlampe, med dæmper
4.5
Flos - Glo-Ball Basic Zero Bordlampe (Med dimmer)
4.5
Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe
4
Flos - Glo-Ball Basic Zero Bordlampe m/Dimmer
4.5
Glo-ball Basic Zero Dæmpbar - Flos
5
Glo-Ball Basic fra Flos (Basic Zero / dimmer)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607019269
Varenummer (SKU): 1031901715124365 Kategori:

Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe – et stilmæssigt statement

Med en Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos Glo-Ball Basic 0 Bordlampe i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8059607019269