Tilbud

Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent

Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent er en elegant gulvlampe designet af Philippe Starck for Flos. Denne lampe er en del af den populære KTribe serie og blev designet i 2005. Med sit smukke design og behagelige lys vil denne lampe være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver, herunder transparent, sølv, bronze, creme og røgfarvet.

Ktribe F2 gulvlampe, transparent
4.5
KTribe F2 Gulvlampe Transparent - Flos
5
Flos - KTribe F2 Gulvlampe Transparent
4.5
Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent
4
Ktribe F2 gulvlampe fra Flos (Gennemsigtig)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607006061
Varenummer (SKU): 1031901291182889 Kategori:

Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent – et stilmæssigt statement

Med en Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos KTribe F2 Gulvlampe Transparent i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8059607006061