Tilbud

Flos Ray F2 Gulvlampe Glas

Flos Ray F2 Gulvlampe Glas er en smuk og klassisk gulvlampe designet af Rodolfo Dordoni for Flos i 2006. Den er en del af Ray serien fra Flos og er den største gulvlampe model. Med sin diffuse og behagelige belysning skaber Ray F2 den perfekte stemning. Perfekt til professionel brug.

Ray gulvlampe F2, glas
4.5
Flos Ray F2 Gulvlampe Glas
4.5
Flos - Ray F2 Gulvlampe Glas
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607005323
Varenummer (SKU): 1031900236719501 Kategori:

Flos Ray F2 Gulvlampe Glas, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos Ray F2 Gulvlampe Glas er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos Ray F2 Gulvlampe Glas er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos Ray F2 Gulvlampe Glas – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos Ray F2 Gulvlampe Glas – et stilmæssigt statement

Med en Flos Ray F2 Gulvlampe Glas fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos Ray F2 Gulvlampe Glas i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Flos

EAN

8059607005323