Foscarini Gioia Væglampe Blå

Foscarini Gioia Væglampe Blå er designet af Andrea Anastasio for Foscarini. Med sin unikke koncept er denne lampe let at glemme, at den faktisk er en væglampe. Den er sammensat af en gennemsigtig disk med et stykke marmor i midten, hvilket gør Gioia til et kunstværk. Perfekt til professionelle, der ønsker at tilføje et stilfuldt touch til deres indretning.

Foscarini Gioia Væglampe Blå
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Foscarini
EAN: 8025594108446
Varenummer (SKU): 1031901399548824 Kategori:

Foscarini Gioia Væglampe Blå, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Foscarini Gioia Væglampe Blå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Foscarini Gioia Væglampe Blå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Foscarini Gioia Væglampe Blå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Foscarini Gioia Væglampe Blå – et stilmæssigt statement

Med en Foscarini Gioia Væglampe Blå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Foscarini Gioia Væglampe Blå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8025594108446