Tilbud

Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria

Få en sofistikeret belysning med Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria. Designet af Rodolfo Dordoni i 1990, er denne klassiske Lumiere Grande Bordlampe perfekt til at skabe en stemningsfuld atmosfære. Med nuancer af Creta Dimm. og et professionelt udtryk er denne lampe en favorit blandt Foscarinis mange designs.

Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria
4.5
Foscarini - Lumiere Grande Bordlampe Nuances of Cipria Dimm.
4.5
Foscarini Lumiere Nuances Grande Bordlampe Med Lysdæmper - Bordlamper Aluminium Cipria - 026001E-61D
Foscarini Lumiere Nuances Grande Bordlampe Med Lysdæmper - Bordlamper Aluminium Cipria - 026001E-61D
Foscarini Lumiere Nuances Grande Bordlampe H: 45 cm - Cipria
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Foscarini
EAN: 8025594130607
Varenummer (SKU): 1031901556331096 Kategori:

Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria – et stilmæssigt statement

Med en Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Foscarini LUMIERE Bordlampe Stor Cipria i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8025594130607