Tilbud

Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom

Butterfly Gulvlampe Krom er en del af Frandsen’s Butterfly serie. Den smukke lampe, designet af Toni Rie, udnytter de runde former til at skabe en interessant og moderne look. Gulvlamperne fås i flere forskellige farver, såsom krom, som giver et professionelt og stilfuldt udtryk. Denne Gulvlampe Krom er klar til at bryde det kedelige hjem og give det et moderne touch.

Frandsen - Butterfly Floor Lamp - Gulvlampe - Chrome - Ø25 x H135 cm
Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom
4
Frandsen - Butterfly Gulvlampe Chrome
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Frandsen
EAN: 5702410522794
Varenummer (SKU): 1031902146903061 Kategori:

Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom – et stilmæssigt statement

Med en Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Frandsen Butterfly Gulvlampe Krom i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702410522794