Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing

Denne gulvlampe er lavet af kvalitetsmessing som har en skøn glans og et elegant look, og giver dit hjem et moderne, sofistikeret udtryk. Gulvlamper har en helt unik evne til at skabe hygge og stemning i dit hjem og denne gulvlampe er ingen undtagelse. Den er udstyret med en lysdæmper der gør det nemt at justere lysstyrken og sørger for at du hurtigt får det perfekte lys i dit hjem. Med sin unikke design og sine skønne detaljer, er Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing det perfekte valg for dig, der ønsker en moderne og funktionel lampe til dit hjem.

DKK kr. 2.995,00
Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FrandsenEAN: 5702410522787 Varenummer (SKU): 1031902146903060 Kategori:

Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing – et stilmæssigt statement

Med en Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Frandsen Butterfly Gulvlampe Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702410522787