Tilbud

Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition

Den nye Kaiser Idell Limited Edition er resultatet af et eksklusivt designsamarbejde mellem AndLight og Fritz Hansen. Gulvlampe-serien har fået en unik farve, designet i Professional Bespoke Green/Messing-tonen. Gulvlampe-serien er håndlavet for hånd og har en elegant glaseret keramisk farve. Gulvlampe-serien er designet af Christian Dell for Lightyears og har et elegant og smukt look, der vil give dit hjem et eksklusivt udseende. KAISER idell Limited Edition gulvlampe er en begrænset udgave og en perfekt måde at give dit hjem et eksklusivt og stilfuldt look.

Fritz Hansen Kaiser Idell™ 6556-f Gulvlampe / Bespoke Green - Gulvlamper Stål Messing - 21000600
Fritz Hansen Kaiser Idell™ 6556-f Gulvlampe / Bespoke Green - Gulvlamper Stål Messing - 21000600
Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing - Exclusive Edition
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fritz Hansen
EAN: 5702370001834
Varenummer (SKU): 1031901741291548 Kategori:

Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Bespoke Green/Messing – Exclusive Edition i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702370001834