Tilbud

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ

Introducer Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ til dit hjem! Designet af Nicholai Wiig Hansen for Fritz Hansen. Oplev en elegant bordlampe med en glidende overgang mellem lampekrop og lampeskærm.

Night Owl, Smokey White/Ash
4.5
Fritz Hansen Night Owl bordlampe, æske Smokey white
Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røget Hvid / Ask - Bordlamper Aluminium Ash - 52698105
Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røget Hvid / Ask - Bordlamper Aluminium Ash - 52698105
Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ
4.5
Night Owl Bordlampe Hvid/Ask Fritz Hansen
5
Night Owl Bordlampe fra Fritz Hansen (Smokey white / Ask)
4.5
Fritz Hansen - NIGHT OWL - Bordlampe - Smokey White / Ash - L23,5 x H23,9 cm
Night owl bordlampe hvid/træ
Fritz Hansen - Night Owl Bordlampe Mat Smokey White/Ash
4.5
Night Owl? Colour/ash, Smokey White/ash
4
Fritz Hansen Night Owl™ Colour/ash, Smokey White/ash Str ø23,5 cm, h: 23,9 cm - Bordlamper hos Magasin
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fritz Hansen
EAN: 5702371981050
Varenummer (SKU): 1031901884409097 Kategori:

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid med Fod i Asketræ i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702371981050