Tilbud

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid

Night Owl Bordlampe fra Fritz Hansen er designet af Nicholai Wiig Hansen. Denne bordlampe er specielt skabt for at skabe en glidende overgang mellem lampekrop og skærm og har en æstetisk og moderne look i farven røgfarvet hvid. Denne smukke lampe fra Fritz Hansen vil bringe et strejf af stil og elegance til ethvert rum.

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røget Hvid - Bordlamper Aluminium Smokey White - 52698305
Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røget Hvid - Bordlamper Aluminium Smokey White - 52698305
Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid
4.5
Night Owl, Smokey White
4.5
Fritz Hansen Night Owl bordlampe Smokey white
Night owl bordlampe hvid/hvid
Night Owl Bordlampe Hvid Fritz Hansen
5
Night Owl Bordlampe fra Fritz Hansen (Smokey white)
4.5
Fritz Hansen - Night Owl Bordlampe Mat Smokey White
4.5
Fritz Hansen - NIGHT OWL - Bordlampe - Smokey White - L23,5 x H23,9 cm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fritz Hansen
EAN: 5702371983054
Varenummer (SKU): 1031901884411275 Kategori:

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702371983054