Tilbud

Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort

PM-02 Planner Bordlampen i sort fra Fritz Hansen er etmust-have i ethvert hjem. Designet af Poul McCob i 1950 har den enkelte og elegante udtryk. De karakteristiske linjer og formgivning gør den til et perfekt valg til moderne miljøer. Den er en del af Fritz Hansens Planner serie, som er en relancering af Poul McCobbs designs fra 1950’erne. Med sin professionelle tone skaber den en stilfuld og stilren atmosfære.

PM-02 bordlampe, sort
4.5
Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort
4
Pm-02 bordlampe sort
Planner Bordlampe PM02 Sort/Glass - Fritz Hansen
5
Fritz Hansen - PM-02™ - Bordlampe - Sort - Ø13,6 H31,4 cm
Fritz Hansen - PM-02 Bordlampe Opal/Sort
4.5
Pm02 , Opal/black
4
Fritz Hansen Planner bordlampe - Opal/sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fritz Hansen
EAN: 5702377197080
Varenummer (SKU): 1031900920409647 Kategori:

Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen PM-02 Planner Bordlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702377197080