Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ

Designet af Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ er unikt og fanger øjet med sin dekorative skulpturelle design. Spejlet er skabt af let egetræ og er elegant indsat i en træbase for maksimalt stabilitet. Det vil gøre dette spejl til et smukt og professionelt centerpunkt på ethvert bord. Fra det lette og alligevel robuste materiale, til de skulpturelle detaljer, tilføjer dette spejl stil og elegance til ethvert rum.

Skagerak Aino Spejl - Lille
4.5
Aino spejl fra Skagerak (Small)
4.5
Skagerak Aino spejl Lille
Fritz Hansen - Aino Mirror Small Skagerak by
4.5
Skagerak - Aino Mirror - Spejl - Small - 14 x 4 x 21 cm
Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fritz Hansen
EAN: 5706420094227
Varenummer (SKU): 1031902011804371 Kategori:

Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Lille Egetræ i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5706420094227