Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ

Designet af Fritz Hansen og Skagerak er et smukt eksempel på et stilfuldt og tidløst spejl. Aino spejlet i størrelse egetræ er skabt som en dekorativ accessory, der lykkeligt vil tage plads i alle indretninger. Et elegant rundt spejl er indsat i træbase, hvilket gør det yderst stabilt og velegnet til at stå på en overflade. Dette spejl vil give rummet et stilfuldt indtryk og fremhæve rummets æstetik.

Skagerak Aino Spejl - Stor
4.5
Aino spejl fra Skagerak (Large)
4.5
Fritz Hansen - Aino Mirror Large Skagerak by
4.5
Skagerak Aino spejl Stor
Skagerak - Aino Mirror - Spejl - Large - 26,5 x 7 x 32 cm
Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ
4
Skagerak Aino Bordspejl Eg Stor
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fritz Hansen
EAN: 5706420094241
Varenummer (SKU): 1031902011804372 Kategori:

Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen Skagerak Aino Spejl Stor Egetræ i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5706420094241