Glo-Ball Loftlampe – Flos

kr. 3.140,00
Glo-Ball Loftlampe - Flos
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos Varenummer (SKU): 5260001100703633 Kategori:

Beskrivelse

Design
Jasper Morrison for Flos
Koncept
Glo-Ball Loftlampe er en opal mandarinformet glaslampe. Glo-Ball loftlampen har en organisk form, som gør, at den er velegnet til åbne miljøer.

Glo-Ball Loftlampe – Flos, Loftlamper

Med en ikonisk designerskabt Loftlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Glo-Ball Loftlampe – Flos er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Loftlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Glo-Ball Loftlampe – Flos er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Loftlamper

Når du skal vælge en Loftlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Loftlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Glo-Ball Loftlampe – Flos – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Glo-Ball Loftlampe – Flos – et stilmæssigt statement

Med en Glo-Ball Loftlampe – Flos fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Loftlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Glo-Ball Loftlampe – Flos i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 3.140,00
Glo-Ball Loftlampe - Flos
* Priser ex levering.