Tilbud

GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid

GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid er en elegant og klassisk væglampe designet af Greta Grossman i 1947. Lavet af pulverlakeret aluminium, denne væglampe tilføjer både stil og varmt lys til ethvert rum. Perfekt til at pynte og skabe en hyggelig atmosfære.

Cobra Væglampe, hvid med ledning
4.5
GUBI Cobra væglampe mathvid
Gubi Cobra Væglampe - Væglamper Stål Hvid - 10010930
GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid
4.5
GUBI - Cobra Væglampe Mat Hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5710902042729
Varenummer (SKU): 1031900381814675 Kategori:

GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Cobra Væglampe Mat Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

GUBI

EAN

5710902042729