Tilbud

GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor

Gravity bordlampe sort marmor og hvid skærm stor. Denne store bordlampe er designet af Space Copenhagen for GUBI og er en del af GUBI Gravity-kollektionen. Bordlampen er fyldt med fine detaljer, som giver den et elegant og unikt udseende. Lampen har en stilren sort marmorfod, der kombineres med en hvid skærm af glas. Det professionelle look er yderst tiltalende og vil give ethvert rum et moderne touch. Med sin lækre design og sin stilrene udstråling gør bordlampen til et eksklusivt designelement, som vil bringe en unik touch til jeres indretning.

GUBI Gravity L bordlampe black marble + hvid skærm
GUBI Gravity Table Lamp Large - Sort Marmor Base Hvid Skærm
GUBI - Gravity Bordlampe Large Sort Marmor/Hvid
4.5
Gravity Bordlampe Small, Sort Marmor/Hvid
4.5
GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor
4.5
Gubi Gravity Bordlampe Stor Sort Marmor / - Bordlamper Tekstil Hvid - 10012317
Gubi Gravity Bordlampe Stor Sort Marmor / - Bordlamper Tekstil Hvid - 10012317
Gravity bordlampe large fra Gubi (Hvid skærm, Sort marmor)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5710902775177
Varenummer (SKU): 1031900381879956 Kategori:

GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Gravity Bordlampe Sort Marmor og Hvid Skærm Stor i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710902775177