Tilbud

GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor

GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor er en designerlampe fra Space Copenhagen for GUBI 2017. Den store gulvlampe er en del af GUBI Gravity-kollektionen, som også består af en bordlampe i to størrelser og en pendel i Ø30 & Ø60. Gulvlamperne fås i mørknet stål og hvid skærm, som giver et moderne og stilrent udtryk. Lampen er perfekt til at skabe et hyggeligt og indbydende lys i ethvert hjem og er et æstetisk og funktionelt supplement til enhver indretning.

Gravity Gulvlampe, Sort Stål/Hvid
4.5
Gubi Gravity Gulvlampe / Hvid - Gulvlamper Stål Sort - 10012237
Gubi Gravity Gulvlampe / Hvid - Gulvlamper Stål Sort - 10012237
GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor
4
Gubi Gravity gulvlampe sort stål/hvid
Gravity gulvlampe fra Gubi (Hvid skærm, Sort stål)
4.5
GUBI - Gravity Gulvlampe Sort Stål/Hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5710902774958
Varenummer (SKU): 1031900381878933 Kategori:

GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Gravity Gulvlampe Mørknet Stål og Hvid Skærm Stor i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710902774958