Tilbud

GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort

This GUBI Grossman Collection Gräshoppa bordlampe is a timeless classic that will add a modern touch to any space. This chic and stylish pendant lamp is made of brass and black matte metal and features an iconic design inspired by the 1950’s. The adjustable height and position of the shade allows you to control the light to your exact needs. This lamp is sure to provide the perfect lighting solution for any space.

DKK kr. 2.502,00
kr. 3.499,00
Gräshoppa bordlampe, blank sort
5
DKK kr. 2.502,00
kr. 3.499,00
GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort
4.5
DKK kr. 2.510,00
kr. 3.499,00
Gubi Græshoppe bordlampe blank Black/Brass
DKK kr. 2.537,00
kr. 2.537,00
GUBI Gräshoppa Table Lamp H: 41 cm - Black Glossy
DKK kr. 2.725,00
kr. 3.499,00
Gubi - Gräshoppa Bordlampe Glossy Black/Brass
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBIEAN: 5715015667715 Varenummer (SKU): 1031900525437590 Kategori:

GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Grossman Collection Gräshoppa Bordlampe Messing/Blank Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015667715