Tilbud

GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort

Med Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort fra GUBI får du en stilfuld og moderne løsning til belysning af din bolig. Lampen er skabt af Louis Weisdorf, og designet hylder den danske guldalder med sin karakteristiske form.basen består af to cylinder former, hvor metalringen omkring ska henne skaber et professionelt og elegant look. Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort har en behagelig lysintensitet og med dens fleksible arm, kan du let justere lyset til det optimale. Lampen er et enkelt og stilfuldt supplement til ethvert rum.

Multi-Lite Bordlampe, Sort/Krom
4.5
Gubi Multi-lite Bordlampe Chrome / - Bordlamper Stål Sort - 10062694
Gubi Multi-lite Bordlampe Chrome / - Bordlamper Stål Sort - 10062694
GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort
4.5
Gubi - Multi-Lite Bordlampe Chrome/Black
4.5
Multilite Table Lamp, Chrome Base - Black Semi Matt
4
GUBI Multi-Lite bordlampe Krom/Sort
Multi-Lite bordlampe krom fra Gubi (Sort skærm)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5715015114936
Varenummer (SKU): 1031900492300701 Kategori:

GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Multi-Lite Bordlampe Krom & Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015114936