Tilbud

Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid

Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid – en fantastisk design fra Mathieu Matégot i 1953. Denne udendørs version af Satellite er konstrueret i aluminium og lampeskærmen i rustfrit stål. De enkelte dele er skåret og presset i det originale Matégot-signaturform. Lampen giver et smukt, behageligt og indbydende lys, som du kan nyde udendørs uanset vejr. Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid er den perfekte mulighed for at bringe klassiske detaljer til dit udendørs miljø.

Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid
4
Satellite udendørs gulvlampe, cream white semi matt
4.5
Gubi Satellite Gulvlampe Udendørs Semi Matt - Udendørsbelysning Rustfrit Stål Cream White - 10115991
Gubi Satellite Gulvlampe Udendørs Semi Matt - Udendørsbelysning Rustfrit Stål Cream White - 10115991
GUBI - Satellite Udendørs Gulvlampe Cream White/Black
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5715015718561
Varenummer (SKU): 1031900525617564 Kategori:

Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Gubi Satellite Udendørs Gulvlampe Creme Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015718561