Tilbud

GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral

GUBI Seine Bordlampe er designet af Space Copenhagen med inspiration fra lysets reflektioner i vand der er i bevægelse. Lampen har et smukt mønstret mundblæst glas og er udstyret med en bruneret messing/koral finish. Denne elegante og moderne bordlampe vil give et stilrent look til ethvert hjem.

Seine bordlampe, koral
4.5
Gubi Seine Bordlampe Coral - Bordlamper Glas Koral - 10107635
Gubi Seine Bordlampe Coral - Bordlamper Glas Koral - 10107635
GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral
4.5
GUBI Seine bordlampe Ø17,2x26,2 cm Brass/Coral
GUBI - Seine Bordlampe Coral/Antique Brass
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5715015635097
Varenummer (SKU): 1031900524500056 Kategori:

GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015635097