Tilbud

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå

Giv dit hjem et smukt, moderne udseende med denne eksklusive GUBI Stemlite Gulvlampe. Designet af den legendariske designer Bill Curry i 1962, er Stemlite en af de første lamper i verden til at bruge et understatement, modernistisk design. Denne gulvlampe er dæmpbar og kommer i en stor grå finish, som passer perfekt til et hvilket som helst stilfuldt hjem. Lamperne har en elegant stang, som er fremstillet af støbt aluminium og kommer med en udskiftelig pære og en smart dimmer, som gør det nemt at skabe den perfekte belysning til ethvert rum. Guld Stemlite Gulvlampe er det perfekte valg til din moderne boligindretning.

Gubi Stemlite Gulvlampe H150 Eu - Gulvlamper Stål Pebble Grey - 10092464
Gubi Stemlite Gulvlampe H150 Eu - Gulvlamper Stål Pebble Grey - 10092464
Gubi - Stemlite Gulvlampe H150 Dimmable Pebble Grey
4.5
GUBI Stemlite gulvlampe 150 cm Pebble Grey
GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå
4
Stemlite gulvlampe fra Gubi (H: 150 cm, Pebble Grey)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5715015483742
Varenummer (SKU): 1031900495856187 Kategori:

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Grå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015483742