Tilbud

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød

Nu præsenterer Gubi den berømte Stemlite Gulvlampe i en større version med dæmpbar funktion og en sort ramme med en rød underside. Den særprægede lampe er ergonomisk formet og er udformet som et slankt, fleksibelt stålstamme, der sikrer et kontinuerligt og fleksibelt lys. Gulvlamperne er udformet med en drejbar top som giver mulighed for at justere retningen af lyset, efter behov. Denne lampe er udstyret med en energibesparende LED og en dæmpbar funktion, som giver dig mulighed for at skabe den rette stemning i rummet. GUBI Stemlite Gulvlampe giver et stilfuldt og elegant lys til ethvert hjem.

GUBI - Stemlite Gulvlampe H150 Dimmable Black Red
4.5
GUBI Stemlite gulvlampe 150 cm Black Red
Gubi Stemlite Gulvlampe H150 Eu - Gulvlamper Stål Black Red - 10092465
Gubi Stemlite Gulvlampe H150 Eu - Gulvlamper Stål Black Red - 10092465
GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød
4.5
Stemlite gulvlampe fra Gubi (H: 150 cm, Black Red)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5715015483759
Varenummer (SKU): 1031900495856188 Kategori:

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Stor Sort Rød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015483759