Tilbud

GUBI Unbound Bordlampe Kanvas

En unik og tidløs bordlampe fra GUBI. Unbound Bordlampe Kanvas er designet af Space Copenhagen til at skabe en beroligende og karakterfuld stemning. Den dråbeformede marmorbase er kombineret med en smuk, hvid tekstilskærm og et metallisk finish. Resultatet er en bordlampe der er dekorativ og kompromisløs. Med sit slanke design og den udstråling af kvalitet, er Unbound Bordlampe Kanvas det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe en nordisk og professionel stemning hjemme.

Unbound bordlampe, canvas
4.5
GUBI Unbound bordlampe Canvas-grå marmor
Gubi Unbound Bordlampe Ø12x45 Cm - Bordlamper Kanvas - 10083639
Gubi Unbound Bordlampe Ø12x45 Cm - Bordlamper Kanvas - 10083639
GUBI Unbound Bordlampe Kanvas
4.5
GUBI - Unbound Bordlampe Canvas
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5715015395519
Varenummer (SKU): 1031900494708287 Kategori:

GUBI Unbound Bordlampe Kanvas, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Unbound Bordlampe Kanvas er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Unbound Bordlampe Kanvas er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Unbound Bordlampe Kanvas – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Unbound Bordlampe Kanvas – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Unbound Bordlampe Kanvas fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Unbound Bordlampe Kanvas i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015395519