Tilbud

Halo Design Berlin Gulvlampe Sort

Ialitet. Den sorte overflade er lavet af metal, der er poleret for at give den et flot udseende. Lampen er udstyret med et moderne LED-lys, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den perfekte stemning. Denne gulvlampe vil med sikkerhed bringe en smuk og modernistisk udsmykning til dit hjem.

DKK kr. 1.165,00
kr. 1.599,00
Berlin gulvlampe - black
DKK kr. 1.187,00
Halo Design Berlin gulvlampe - sort
4.5
DKK kr. 1.208,00
kr. 1.208,00
Halo Design Berlin Gulvlampe, Sort Sort
DKK kr. 1.215,00
kr. 1.599,00
Halo Design - Berlin Gulvlampe Black
4.5
DKK kr. 1.599,00
Halo Design Berlin Gulvlampe Sort
4.5
DKK kr. 1.759,00
kr. 2.349,00
Berlin floor lamp (Sort)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Halo DesignEAN: 5703638107923 Varenummer (SKU): 1031901871779652 Kategori:

Halo Design Berlin Gulvlampe Sort, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Halo Design Berlin Gulvlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Halo Design Berlin Gulvlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Halo Design Berlin Gulvlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Halo Design Berlin Gulvlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Halo Design Berlin Gulvlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Halo Design Berlin Gulvlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5703638107923