Tilbud

HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green

Apex kollektionen af HAY Bordlampe med Fod Emerald Green er et moderne design som er skabt af John Tree. Denne smukke lampe er inspireret af klassiske og gammeldags bordlamper, der typisk findes i banker. Dens buede metal skærm kaster lyset professionelt og i den rigtige tone. En pæn og funktionel lampe, der er perfekt til ethvert rum.

HAY - Apex Desk Lamp - Bordlampe - Emerald Green - W16 x L38 x H38 cm
Apex Desk Lamp fra Hay (Emerald green)
4.5
HAY - Apex Desk Bordlampe Emerald Green
4.5
HAY Apex skrivebordslampe Emerald green
Hay Apex Skrivebordslampe Smaragdgrøn - Bordlamper Stål Emerald Green - AD344-A687
Hay Apex Skrivebordslampe Smaragdgrøn - Bordlamper Stål Emerald Green - AD344-A687
HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green
4
HAY Apex Desk Lamp Emerald green
4
Hay Apex Desk Lampemerald Green - Bordlamper hos Magasin
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441326335
Varenummer (SKU): 1031900856258938 Kategori:

HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green – et stilmæssigt statement

Med en HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Apex Bordlampe med Fod Emerald Green i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441326335