Tilbud

HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White

Apex bordlampe fra HAY er designet af John Tree. Den unikke kollektion af lamper kombinerer klassiske funktioner med en moderne, professionel stil. Bordlampen har en bøjet metal skærm som kaster lyset i den retning der skal til. Oyster White finish giver lampen et elegant og moderne look. Apex-kollektionen er en must-have til ethvert hjem.

Apex Desk Lamp fra Hay (Oyster White)
4.5
HAY - Apex Desk Bordlampe Oyster White HAY
4.5
HAY Apex skrivebordslampe Oyster white
Hay Apex Skrivebordslampe - Bordlamper Stål Oyster White - AD344-C189
Hay Apex Skrivebordslampe - Bordlamper Stål Oyster White - AD344-C189
Hay - Apex bordlampe - Oyster white
4.5
HAY - Apex Desk Lamp - Bordlampe - Oyster White - W16 x L38 x H38 cm
HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White
4.5
HAY Apex Desk Lamp Oyster white
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441326359
Varenummer (SKU): 1031900856325369 Kategori:

HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White – et stilmæssigt statement

Med en HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Apex Bordlampe med Fod Oyster White i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441326359