Tilbud

HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy

HAY Arcs Rectangle Spejl Stor er designet af Muller Van Severen og lavet med de fineste materialer for at understrege deres vision af æstetik og funktionalitet. Det store rektangulære spejl har en Burgundy-finish, der giver det et subtilt, men markant udseende. Det er udstyret med et LED-lys, der gør det til det perfekte spejl til enhver stue. Det vil se elegant ud på enhver væg, hvor du kan se dit refleksioner og omgivelserne.

Hay Arcs Spejl L 72x133 Cm Bourgogne - Vægspejle Stål Burgundy - AB312-B633-AF61
Hay Arcs Spejl L 72x133 Cm Bourgogne - Vægspejle Stål Burgundy - AB312-B633-AF61
HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy
4
HAY - Arcs Mirror | Rectangle - Spejl - Large / Burgundy - W72 x D3 x H133 cm
Arcs Mirrorrectangle L-burgundy
4
HAY - Arcs Mirror Rectangle L Burgundy HAY
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441329664
Varenummer (SKU): 1031900922108614 Kategori:

HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy – et stilmæssigt statement

Med en HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Arcs Rectangle Spejl Stor Burgundy i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441329664