Tilbud

HAY Arcs Round Spejl Rød

HAY Arcs Round Spejl Rød er et spejl med lys, der er designet af det belgiske designduo, Muller Van Severen. Dette spejl er ikke kun et funktionelt møbel, det er også et ægte kunstværk, der kombinerer æstetik og funktionalitet på smukkeste vis. Med sit unikke design og professionelle udseende vil dette spejl være en fantastisk tilføjelse til enhver indretning.

HAY Arcs Round Spejl Rød
HAY Arcs Mirror spejl Ø60 cm Red
HAY - Arcs Mirror | Round - Spejl - Red - Ø60 x D3 cm
Hay - Arcs vægspejl, rød - Ø60 cm.
4.5
Hay Arcs Spejl Ø60 Cm t - Vægspejle Stål Rød - AB312-A907-AB27
Hay Arcs Spejl Ø60 Cm t - Vægspejle Stål Rød - AB312-A907-AB27
HAY Arcs Mirror Round red
4
HAY - Arcs Mirror Spejl - Rundt Ø60cm - Rød
4.5
HAY - Arcs Mirror Round Red HAY
4.5
Hay Arcs Mirrorround-red Str H3 X W60 X L60 - Vægspejle hos Magasin
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441329633
Varenummer (SKU): 1031900698690343 Kategori:

HAY Arcs Round Spejl Rød, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Arcs Round Spejl Rød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Arcs Round Spejl Rød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Arcs Round Spejl Rød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Arcs Round Spejl Rød – et stilmæssigt statement

Med en HAY Arcs Round Spejl Rød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Arcs Round Spejl Rød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441329633