Tilbud

HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå

Arcs Sconce Væglampe fra HAY er designet af Muller Van Severen. Den koboltblå væglampe er en elegant og skulpturel del af Arcs-serien, der lege med farver og former for at skabe et helt unikt look. Lampen har en svævende effekt, da ledningen er integreret i tonen, hvilket gør det til et stilfuldt valg i ethvert hjem. Arcs Sconce Væglampe fra HAY er det perfekte valg til at fuldende ethvert interiør og sikrer, at rummet får et professionelt twist.

HAY - Arcs Wall Sconce - Væglampe - Cobalt Blue - W17 x D13 x H25 cm
Arcs Wall Sconce fra Hay (Cobalt blue)
4.5
HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå
4
HAY - Arcs Sconce Væglampe Hardwired Cobalt Blue
4.5
Hay - Arcs Wall Sconce væglampe - Cobalt blue
4.5
HAY Arcs Sconce væglampe cobalt blue
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441294573
Varenummer (SKU): 1031900520410946 Kategori:

HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå – et stilmæssigt statement

Med en HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Arcs Sconce Væglampe Koboltblå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441294573